Rådgivning, Coachning och Mentorskap

radgivningAlla personer eller företag kommer någon gång att hamna i en situation där man upplever att energin, glädjen och kanske produktiviteten avtar. Man står inför ett problem som är krävande och upplevs som hopplöst, eller man har en känsla av att man inte kommer vidare! Att prata med någon utomstående om dina utmaningar eller idéer kan ofta vara värdefullt eftersom du då kan få nya perspektiv och synsätt på saken. En erfaren Rådgivare, Coach eller Mentor har självupplevda erfarenheter och kan enkelt förstå och relatera till många situationer som uppstår i ett företag.

Du eller din organisation kanske behöver hjälp med något av följande områden.

– Jag behöver hjälp inför ett svårt samtal.
– Jag eller min personal behöver en nytändning, mer energi och inspiration.
– Jag får inte tiden att räcka till.
– Jag behöver någon att diskutera verksamhetsutveckling med.
– Jag är osäker på om mina idéer är realistiska och behöver någon att diskutera med.
– Vi vill effektivisera våra rutiner och utveckla vår affärsmodell.

Bizztool erbjuder Rådgivning, Coachning och Mentorskap till individer och grupper som behöver stöd och support!  Kontakta gärna oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig eller ditt företag.

Gör en intresseförfrågan